İSTANBUL / ZEYTİNBURNU - Kazım Özalp Ortaokulu

Kazım Özalp Ortaokulu

Sümer Mah. Şehit Er Yaşar Yeşilkır sokak No12 A Blok Zeytinburnu/İSTANBUL
Vizyon
Öğrenci odaklı bir eğitim anlayışıyla, herkesin öğrenebileceğini temel alarak,her öğrenciyi kapasitesinin en son noktasına kadar geliştirme imkanı sunmaktır.
Misyon
Milli, manevi, insani ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren, ülkesine karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getiren, 21.yüzyılın aydın, üretken ve özgüveni yüksek lider bireylerini yetiştirmek.
Öğretim Şekli :ikili öğretim
Sabahçı: 07:40 - 13:10 Öğleci: 13:30 - 17:50
Kalorifer- doğalgaz
Ulaşım
Okulumuza ulaşım Zeytinburnu Metro, Metrobüs, Tramvay istasyonlarının bulunduğu yerden Sümer minibüsleri ya da 93 No´lu Tüm otobüslerle sağlanmaktadır. Yaklaşık gidilecek durak sayısı 10´dur. Metrodan sonra tahmini süre 15 dk. Marmarayla ulaşmak için Kazlıçeşme Durağından sonra sümer minübüslerine binilmelidir. Marmaray hattını kullananlar için Kazlıçeşme durağında inip Sümer mah. minibüslerinin kullanılması gerekmektedir. Tahmini süre Kazlıçeşme´den sonra 25 dk.dır.
Zeytinburnu ilçe merkezinde bulunan okulumuz sahile 10 dk mesafededir.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Zeytinburnu ilçe merkezindedir. Eski tren istasyonuna ve 58. Bulvar´ın sonuna yürüme mesafesindedir. Sümer Bilgi Evi, Sümer Muhtarlığı, Aile hekimliği ve Caferi Cami diye bilinen caminin yanındadır. Halk arasında Vargeller denilen bölge içerisinde bulunup Özgöller Sitesi bitişiğindedir.